ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η εταιρεία ΜΑΡΜΑΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ αποτελεί εξέλιξη ατομικής επιχείρησης που ιδρύθηκε το 1980 με πάνω από 40 έτη παρουσία στο χώρο της, επεξεργασίας και εμπορίας μαρμάρου, γρανίτη και πέτρας με έδρα την ΑΘΗΝΑ. Δημιουργήθηκε από τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΤΟΥΚΟΓΕΩΡΓΟ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ με αρχικό στόχο την πρωτογενή επεξεργασία μαρμάρων και γρανιτών. Στη συνέχεια,το 1996 ανλαμβάνοντας η επόμενη γενιά, η εταιρία μεταφέρθηκε στις Αχαρνές Αττικής εκσυγχρονίστηκε, δίνοντας έμφαση στην επεξεργασία και εμπόριο όλων των ελληνικών μαρμάρων των γρανιτών και τα μάρμαρα εισαγωγής.

Σήμερα η μαρμαροκατασκευή έχει περάσει στους αδερφούς Γούλα των Ιωάννη και Γεώργιο οι οποίοι έχουν τεράστια πολυετή εμπειρία στον χώρο τον μαρμάρων. Οι επενδύσεις σε μηχανήματα νέας τεχνολογίας, το εξειδικευμένο προσωπικό, η συνεχής αναζήτηση για την καλύτερη ποιότητα των προϊόντων, η τακτική παρακολούθηση των διεθνών εκθέσεων του κλάδου, συμβάλουν θετικά στη κατακόρυφη αύξηση του δυναμικού και της απόδοσης της εταιρίας μας, κατατάσσοντας την, στις κορυφαίες όχι μόνο στην Αθήνα αλλά σε όλη την Ελλάδα. Κατασκευές κατά παραγγελία σύμφωνα με τις ανάγκες του έργου, κοπές ειδικών διαστάσεων, αυθεντική σχεδίαση-παραγωγή πλακιδίων μαρμάρου και γρανίτη, ειδικές κατασκευές με τεχνολογία CNC, περιλαμβάνονται στις δυνατότητές μας.

marbles

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

H καλύτερη εξυπηρέτηση, οι ανταγωνιστηκές τιμές, το AFTER SALE SERVICE, η ευελιξία και προσαρμοστικότητα με γνώμονα πάντα τις ανάγκες των πελατών μας.

Σήμερα, με πάνω από 40 χρόνια εμπειρία και αξιοσημείωτη δραστηριότητα τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά, η εταιρεία μαρμαροκατασκευή μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε ανάγκη μπορεί να έχει ένας αρχιτέκτονας, κατασκευαστής ή ιδιώτης.

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΙΒΙΣΚΟΥ 63 ΑΧΑΡΝΑΙ Τ.Κ 13671

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

2102401461 6973038812 6981067107

EMAIL