ΕΜΕΙΣ

Με την δυνατότητα επιλογής σε χρωματισμούς και υλικά, τις ανταγωνιστικές τιμές και την ποιότητα να κινείται πάντα στα υψηλότερα επίπεδα, η εταιρεία συνάπτει στενές συνεργασίες με κορυφαία ονόματα του χώρου και συμμετέχει σε μεγάλης εμβέλειας κατασκευαστικά projects. Έχοντας πλήρη γνώση της δυναμικής της, της εμπειρίας και της ποιότητας που προσφέρει, δέχεται τις προκλήσεις του ανταγωνισμού και στοχεύει στην κάλυψη των υψηλών απαιτήσεων των πελατών της. Ο επαγγελματισμός, η πολυεπίπεδη ειδίκευση και η τεχνογνωσία της, δίνει στην ΜΑΡΜΑΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ τη δυνατότητα να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και να αποτελέσει σταθερή δύναμη του κλάδου έως και σήμερα.

Η ΜΑΡΜΑΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ με πολυετή εμπειρία στον τομέα των φυσικών πετρωμάτων έχει να επιδείξει μέσα από τα έργα της, την άριστη γνώση του αντικειμένου της.

Στελεχωμένη από έμπειρο προσωπικό, έχει διαμορφώσει ένα νέο προφίλ που ξεκινά από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό με προτάσεις, ιδέες και λύσεις, προχωρά στην προσεγμένη επιλογή υλικών και καταλήγει στη κατασκευή των προϊόντων της. Ένας πάγκος κουζίνας, ένα μαρμάρινο δάπεδο, μια επένδυση από γρανίτη, ένας massif νιπτήρας ή ένα περίτεχνο τζάκι μπορούν να γίνουν πραγματικά σημεία αναφοράς σε κάθε χώρο.

To εξειδικευμένο σχεδιαστικό τμήμα της, μέσω της συνεχούς έρευνας και της κατάλληλης τεχνογνωσίας, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις μοναδικές λεπτομέρειες που αναδεικνύουν τον χαρακτήρα κάθε υλικού, προωθώντας το καινοτόμο και ευέλικτο design. Η συνεχής παρουσίαση νέων υλικών, η εξέλιξη σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις και η ποικιλία της συλλογής πετρωμάτων, καθιστούν την ΜΑΡΜΑΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ προτιμώμενη επιλογή από αρχιτέκτονες και διακοσμητές ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ σε απαιτητικά projects.

gg marbles

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η ΜΑΡΜΑΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ λειτουργεί σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη βιομηχανική ζώνη στις ΑΧΑΡΝΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αττικής.

Διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο, γραφεία διοίκησης και κάθετη μονάδα παραγωγής. Ο προηγμένος μηχανολογικός εξοπλισμός του εργοστασίου της, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας διασφαλίζει την απαιτούμενη ακρίβεια στην παραγωγή, με αποτέλεσμα τη λήψη προϊόντων υψηλής ποιότητας σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές.

Τα σύγχρονα μηχανήματα φυσικών πετρωμάτων (CNC, κοπή, γυάλισμα, αμμοβολή, καλλιτεχνική διαμόρφωση κ.α.) καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων λειτουργιών και δίνουν πνοή ακόμα και στις πιο απαιτητικές σχεδιαστικές ανάγκες.Το εξειδικευμένο προσωπικό, αξιοποιεί την εμπειρία και το τεχνολογικό know-how για την εξασφάλιση τελικών προϊόντων εγγυημένης ποιότητας.

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις επεξεργασίας, ο έλεγχος της παραγωγής σε κάθε τμήμα και η ιδαίτερη επαφή με τον πελάτη συμβάλλουν στην ευελιξία και την αξιοπιστία της εταιρείας και εγγυώνται την αρτιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς την εγχώρια και διεθνή αγορά.

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΙΒΙΣΚΟΥ 63 ΑΧΑΡΝΑΙ Τ.Κ 13671

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

2102401461 6973038812 6981067107

EMAIL